Tieto­hallinto­kumppa­nuus

Meille tietohallinto on yrityksen IT asioiden järjestämistä asianmukaisesti ja modernisti. Toimimalla yhteistyössä asiakkaan kanssa ja etsimällä ne tavat ja ratkaisut, jotka toimivat parhaiten juuri teille pidämme huolta, että te voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne samalla kun me hoidamme tietohallinnon puolen.

Tarvitsitte sitten virtuaalipalveluita, palvelimia, ylläpitoa tai kokonaisvaltaisen kumppanin joka hoitaa koko IT:nne niin ettei teidän tarvitse huolehtia mistään, me Remodilla osaamme auttaa.

Konsultii työssään

Konsultointi

Jos kaipaat ulkopuolista näkökulmaa tai syväosaajaa lyhyeen toimeksiantoon tietohallinnon, tietoturvan, järjestelmien ja ohjelmistojen arkkitehtuurin tai kehityksen saralla, ole yhteydessä! Meidän monipuolinen, kokonaisvaltainen osaamisemme on käytettävissä myös lyhyempiin toimeksiantoihin ja tarpeisiin.

Office 365 logo

O365 Safe

Tietoturvallisuus ei ole naurun asia, mutta me olemme tehneet siitä naurettavan helppoa. Yhteistyössä Badrapin kanssa rakennettu [O365 Securemme] varmistaa, että tietoturva on taattu myös pilvessä ja kohottaa samalla jatkuvasti työntekijöidenne ymmärrystä ja osaamista tietoturvasta.

Lue lisää

Aktiivinen kybervalvomo

Kun kaipaatte aktiivista tietoturvaa, valvomomme on palveluksessanne. Tarjoamme aktiivisen valvonnan tietoturvan poikkeamille sekä jatkuvaa koulutusta tietoturvasta työntekijöillenne. Aktiivinen kybervalvomomme vastaa erityisesti keskisuurten yhtiöiden tietoturvan tarpeeseen!

Lue lisää

Varmennuspalvelut

Office 365 logo

O365-varmennus

Onko Office 365 -datanne turvassa ja aina saatavilla? Me Remodilla tarjoamme palveluna täysivaltaista Office 365 -varmuuskopiointia ja palautuspalvelua.

Lue lisää

Palvelinvarmennus

Me Remodilla huolehdimme, että liiketoimintanne pohja on turvassa. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palveluympäristön varmuuskopioinnin sekä palautuksen helposti ymmärrettävänä ja selkeänä ratkaisuna.

Lue lisää

Työasemien varmistus

Remodin työasemavarmistus tarjoaa mielenrauhaa ja varmuutta huolehtimalla, että työvälineenne ovat turvassa onnettomuuksien varalta.

Lue lisää