Career at Remod?

Remodin kasvua luotsanneisiin arvoihin on alusta asti kuulunut paitsi timanttisen osaamisen tarjoaminen asiakkaille, myös mahtavan työpaikan ja työyhteisön tarjoaminen meidän timanttisille osaajillemme.


Uskomme, että tyytyväiset ja hyvinvoivat työntekijät ja toinen toisensa tukemiseen perustuva työyhteisö ovat oleellinen komponentti myös yrityksen kestävälle menestykselle ja kyvylle vastata yhä uusiin haasteisiin. Tiedämme tämän vaativan työnantajalta aktiivista panostusta ja oman toiminnan jatkuvaa kehittämistä, aivan kuten kaiken huipulle pyrkimisen.


Tämä panostus kantaa! Kerta toisensa jälkeen remodilaiset kertovat työn parhaaksi puoleksi työkaverit ja arvostettuna asiana työpaikassa nähdään esimerkiksi mahdollisuus olla oma itsensä. Tämän rinnalla kiitosta saavat monipuoliset työtehtävät, jatkuva mahdollisuus uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen - myös Remodille yrityksenä välttämättömät piirteet.


Remodilaiset ovat monenkirjava porukka, joita yhdistää teknisen osaamisen lisäksi uteliaisuus ja kyky yhdistää itsenäinen tekeminen tiimityöhön. Pääasiallinen toimistomme sijaitsee Oulussa, lisäksi toimintaa on Tampereella ja pääkaupunkiseudulla. Meillä on laajat mahdollisuudet myös erilaisiin etätyöjärjestelyihin. Jos koet, että voisit sopia joukkoomme, lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen rekry@remod.fi ja taio itsesi haastatteluun. Zäp! 🪄