Hyvät tekijät takaavat parhaan loppu­tuloksen

Työntekijöidensä omistama Remod perustettiin 2014. Kasvu oli alkuun rauhallista, sillä lähdimme opettelemaan lähes nollasta miten yritystä ajetaan ja kaikki päätettiin tehdä myös omalla rahalla. Oppirahat on kuitenkin maksettu, ja olemme huomanneet, että se mitä haluamme tehdä ja missä olemme hyviä kohtaa myös asiakkaidemme tarpeen.

Alkujaan toiminimestä kasvoi nopeasti yhtiöksi pieni ystävysten joukko, joka uskoi että tekemällä asiat oikein yhdessä saadaan aikaan parempia lopputuloksia. Remod on kasvanut matkalla paljon, mutta tekemistämme ohjaa yhä sama ajatus. Meidän tavoitteemme on tehdä asioita yhdessä aina mahdollisimman hyvin - sekä toistemme että yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Tapamme tehdä on johtanut meidät usein myös vaikeiden kysymysten ja ongelmien äärelle, mutta nimenomaan tämä uusien ja erilaisten ratkaisujen ja haasteiden kanssa painiminen on se, mistä me Remodilla eniten innostumme. Pyrimme myös löytämään aina uudenlaisia näkökulmia ja tapoja tehdä asioita entistä paremmin. Remodin tapaan toimia tuleekin usein mausteeksi vähintään ripaus luovaa hulluutta ja uskallusta kokeilla. Viimeisin iso hyppymme tapahtui vuonna 2019, kun laajensimme toimintaa myös Helsingin toimistolla.

Perustettu

2014

Remodilaisia

18

Liikevaihto 2019

1 milj. €

Kasvu 2019

60 %

Antti Haapala

Systems Wizard

Antti Haapala

Antti Jaakkola

Sysops Maestro

Antti Jaakkola

Mobile App Diver

Cecilia Matilainen

Hannes Junnila

Extreme Architect

Hannes Junnila

Jani Huhtala

Multimodal Problem Solver

Jani Huhtala

Future Innovator

Jasmin Hulkko

Jon Ekberg

Knowledge Flow Expert

Jon Ekberg

Juho Juopperi

Technology Guru

Juho Juopperi

Jukka Rasi

Next Gen Devops

Jukka Rasi

Kari Tuominen

Enthusiast Developer

Kari Tuominen

Mikko Rytilahti

Admin Extraordinaire

Mikko Rytilahti

Cloud Authority

Perttu Laamanen

Open Source Evangelist

Risto Salminen

Teemu Huhtala

Definitive Product Owner

Teemu Huhtala

Teppo Suominen

Business Monkey

Teppo Suominen

Fullstack Artesan

Tomi Juntunen

Tuukka Kivilahti

Deep-diving Developer

Tuukka Kivilahti

Veli-Matti Leppänen

Specialist Systems Operator

Veli-Matti Leppänen

Remodia tukee

Profilikuva

Kari Ålander

Hallituksen puheenjohtaja

Kari Ålander on kokenut yritysjohtaja ja johdon konsultti. Hän on johtanut useita menestyksekkäitä konsultointi-, koulutus- ja kehitysprojekteja. Kari on työskennellyt useaan otteeseen yrittäjänä, toimitusjohtajana mainostoimistossa ja konsulttitoimistossa sekä johtajana.

Karin ydinosaamista ovat strategiahankkeet, -projektit ja -prosessit, organisaatioiden kehittäminen: rakenteiden ja prosessien suunnittelu, kehittäminen ja muutokset, johtoryhmätyöskentely, sen rakenteellinen ja prosessuaalinen kehittäminen sekä kansainväliset kehitys-, koulutus ja konsultointiprojektit.

Profilikuva

Jukka Estola

Hallituksen jäsen

Jukka on kokenut tuotemanageri ja tiiminvetäjä, joka on johtanut hankkeita ja tiimejä asiakaslähtöisesti. Hänen tavoittenaan on tuke aerityisesti tuotenäkemystä ja tuotehallintaa sekä kehitystä aina asiakasnäkökulma huomioiden.

Jukan tekemisen ytimessä ovat liiketoiminnan kehittäminen kestävällä tavalla, skaalautuvuus ja talousasiat mielessä pitäen. Hän tarjoaa myös markkinoinnin ja strategian jalkautuksen sparrausta, aina omiin kokemuksiin pohjautuen.

Profilikuva

Janne Siltari

Hallituksen jäsen

Janne on toiminut ICT-sektorilla monipuolisesti erilaisissa operatiivisen sekä henkilöstöjohdon tehtävissä ja hallitusrooleissa. Hän on ollut toteuttamassa suomalaisia IT-alan yhteistarjoamien ekosysteemejä sekä rakentamassa kansainvälisen kaupan kehittämishankkeita. Janne on kokenut digitalisaation kehityksen eri vaiheet ensimmäisistä IoT- ja mobiiliratkaisuista aina tekoälyn ja virtuaaliteknologian hyödyntämiseen sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, keskittyen aina asiakkaan tarpeen ratkaisemiseen turvallisimmalla tavalla.