Hyvät tekijät takaavat parhaan loppu­tuloksen

Työntekijöidensä omistama Remod perustettiin 2014. Kasvu oli alkuun rauhallista, sillä lähdimme opettelemaan lähes nollasta miten yritystä ajetaan ja kaikki päätettiin tehdä myös omalla rahalla. Oppirahat on kuitenkin maksettu, ja olemme huomanneet, että se mitä haluamme tehdä ja missä olemme hyviä kohtaa myös asiakkaidemme tarpeen.

Alkujaan toiminimestä kasvoi nopeasti yhtiöksi pieni ystävysten joukko, joka uskoi että tekemällä asiat oikein yhdessä saadaan aikaan parempia lopputuloksia. Remod on kasvanut matkalla paljon, mutta tekemistämme ohjaa yhä sama ajatus. Meidän tavoitteemme on tehdä asioita yhdessä aina mahdollisimman hyvin - sekä toistemme että yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Tapamme tehdä on johtanut meidät usein myös vaikeiden kysymysten ja ongelmien äärelle, mutta nimenomaan tämä uusien ja erilaisten ratkaisujen ja haasteiden kanssa painiminen on se, mistä me Remodilla eniten innostumme. Pyrimme myös löytämään aina uudenlaisia näkökulmia ja tapoja tehdä asioita entistä paremmin. Remodin tapaan toimia tuleekin usein mausteeksi vähintään ripaus luovaa hulluutta ja uskallusta kokeilla.

Remodilaiset ovat hyvää seuraa, ja Oulun toimistolla riittääkin vilinää pitkin viikkoa. Meillä on toimipiste myös Helsingissä MOW:in yhteisön jäsenenä. Keväällä 2024 avasimme toimiston Tampereen Crazy Townin tiloissa.

Perustettu

2014

Remodilaisia

26

Liikevaihto 2023

1,9 milj. €

Kasvu 2023

20 %

Curious Crafter

Aleksi Backman

Antti Jaakkola

Sysops Maestro

Antti Jaakkola

Information Technology Fellow

Ari Karhunen

Cecilia Matilainen

Deep Software Diver

Cecilia Matilainen

Jani Huhtala

Multimodal Problem Solver

Jani Huhtala

Jarkko Laava

Friendly helper demon

Jarkko Laava

Jasmin Hulkko

Future Innovator

Jasmin Hulkko

Jenna Furtenbach

Maister of Clouds

Jenna Furtenbach

Jon Ekberg

Knowledge Flow Expert

Jon Ekberg

Juho Juopperi

Technology Guru

Juho Juopperi

Jukka Rasi

Next Gen Devops

Jukka Rasi

Kari Tuominen

Enthusiast Developer

Kari Tuominen

Mikko Luokkanen

Chief Systems Operator

Mikko Luokkanen

Mikko Rytilahti

Admin Extraordinaire

Mikko Rytilahti

Cloud Authority

Perttu Laamanen

Risto Salminen

Open Source Evangelist

Risto Salminen

Sanna Hautala

Artificer of Stories

Sanna Hautala

Tanja Kulotie

Adaptive Administrator

Tanja Kulotie

Teemu Huhtala

Definitive Product Owner

Teemu Huhtala

Tomi Alatalo

Leveling Sysadmin

Tomi Alatalo

Tuomas Siltala

Business excellence Developer

Tuomas Siltala

Tuukka Kivilahti

Shepherd of Software

Tuukka Kivilahti

Veli-Matti Leppänen

Specialist Systems Operator

Veli-Matti Leppänen

Viima Veteläinen

Fearless Problemsolver

Viima Veteläinen

Ville Jussila

Master of Cyber

Ville Jussila

Ville Palatsi

Solutions High Priest

Ville Palatsi

Remodia tukee

Profilikuva

Kari Ålander

Hallituksen puheenjohtaja

Kari Ålander on kokenut yritysjohtaja ja johdon konsultti. Hän on johtanut useita menestyksekkäitä konsultointi-, koulutus- ja kehitysprojekteja. Kari on työskennellyt useaan otteeseen yrittäjänä, toimitusjohtajana mainostoimistossa ja konsulttitoimistossa sekä johtajana.

Karin ydinosaamista ovat strategiahankkeet, -projektit ja -prosessit, organisaatioiden kehittäminen: rakenteiden ja prosessien suunnittelu, kehittäminen ja muutokset, johtoryhmätyöskentely, sen rakenteellinen ja prosessuaalinen kehittäminen sekä kansainväliset kehitys-, koulutus ja konsultointiprojektit.

Profilikuva

Jukka Estola

Hallituksen jäsen

Jukka on kokenut tuotemanageri ja tiiminvetäjä, joka on johtanut hankkeita ja tiimejä asiakaslähtöisesti. Hänen tavoittenaan on tukea erityisesti tuotenäkemystä ja tuotehallintaa sekä kehitystä aina asiakasnäkökulma huomioiden.

Jukan tekemisen ytimessä ovat liiketoiminnan kehittäminen kestävällä tavalla, skaalautuvuus ja talousasiat mielessä pitäen. Hän tarjoaa myös markkinoinnin ja strategian jalkautuksen sparrausta, aina omiin kokemuksiin pohjautuen.

Profilikuva

Jesse Peurala

Hallituksen jäsen

¨Autan firmaa kasvamaan, erityisesti henkisesti.¨

Jesse on urapolullaan ohjelmistokehittäjästä käsienheilutteluun edennyt kalasatamalainen ohjelmistoyrittäjä. Hän on havainnut, että projektiluonteisessa työskentelyssä avoin toiminta ja kommunikaatio ovat tiimin hyvinvoinnin ja osaamisen esille saamisen kannalta tärkeitä. Tältä pohjalta Jesse on ollut mukana perustamassa yhteisöohjautuvaa yritystä, jossa ei ole esihenkilörakenteita.

Jessen ydinosaamista on ohjelmistotuotteiden- ja yritysten johtaminen ideavaiheesta aina markkinointiin asti. Henkilökohtaisen yrityksensä kautta hän tekee muun muassa konsultointia ja rekrytointia. Jesse vaikuttaa myös sijoittajana useissa startupeissa. Hänen intohimoihinsa kuuluvat yhteisöohjautuvuuden ohella teknologia, ihmisten parissa työskentely sekä moderni yrityskulttuuri ja johtaminen.