Teppo Suominen

Teppo Suominen

22.6.2021

Bauer Media - huoletonta ylläpitoa ja yhteis­kehitystä

Bauerin logo

Bauer Media on Remodin vanhimpia asiakkaita. Vaikka vuodet ovat muuttaneet molempia, Bauer Median toiminnan ydin on vieläkin laadukkaiden audiopalveluiden saattaminen mahdollisimman monen kuultavaksi, erityisesti radion kautta. Yhteistyön aikana Bauer Media onkin ehtinyt kasvaa suomalaisen kaupallisen radion markkinajohtajaksi, ja skaalan muuttuessa myös yhteistyön tarve on kasvanut.

Remodin ja Bauer Median yhteistyö alkoi jo vuonna 2014 verkkosivujen kehitystyön tukemisella. Yhteistyö laajeni tästä nopeasti ja tavoite on siitä lähtien pysynyt suurin piirtein samana: audio- ja verkkopalveluiden järjestely kuuntelijoiden saataville aina ja kaikkialla. Erityisesti Remod toimii ylläpidon ja tietohallinnon kumppanina sekä audio- ja verkkopalveluiden taustalla pyörivien palvelinjärjestelmien osalta.

Ylläpidon lisäksi seitsemässä vuodessa tietojärjestelmät ja niiden tarpeet ehtivät kehittyä eteenpäin monta harppausta, ja myös Bauer Medialla kehitystarpeita on noussut vuosien mittaan. Remodin yhdistelmä tietohallinnon ja järjestelmäkehityksen osaamista onkin osoittautunut korvaamattomaksi avuksi: kun järjestelmät ja ratkaisut ovat jo tuttuja ja osaaminen löytyy samalta luukulta, on muutokset ollut nopeaa ja helppoa viedä käytäntöön. Samalla olemme aina voineet pitää huolta, että palvelu on saatavilla riippumatta tilanteesta.

Viime vuosien suurempia yhteisiä projekteja oli viime vuonna toteutettu Bauer Median palvelininfrastruktuurin siirtäminen hyperkonvergenssiympäristöön. Hyperkonvergenssiympäris- tössä (HCI eli hyper-converged infrastructure) tallennus- ja virtualisointiympäristö on yhdistetty samaan järjestelmään, joka mahdollistaa yksinkertaisemman operoinnin ja säästää samalla myös kuluissa. VMwaren tarjoamin ratkaisuin toteutettu järjestelmä on ollut käytössä jo vuoden ja ylläpidämme sitä yhteistyössä.

"Tarvitsee sitten suositusta palvelinraudasta, virtualisointiratkaisusta tai hyvästä kuohujuomasta, Remodilaiset ovat aina osanneet auttaa." - Technical Manager Saki Savikurki, Bauer Media

Bauer Media jatkaa audiomarkkinan ja kaupallisen radion kehittämistä eteenpäin, Remod luotettavana tietohallinnon ja kehityksen kumppaninaan. Monipuolinen osaaminen, ymmärrys asiakkaan tarpeista ja järjestelmistä sekä ystävälliset asiantuntijat pitävät huolen, että Bauer Median tarpeet sekä tietohallinnossa että yhteiskehityksessä saadaan täytettyä myös jatkossa.

Lisää Remodin tietohallintokumppanuudesta voit lukea sivujemme Tietohallinto-osiosta.