Kun pilvi repeää, Remodin varmennus­palvelu pelastaa!

Toisin kuin yleisesti luullaan, Microsoft ei vastaa Office 365 -asiakkaidensa datasta, vaan tarjoaa pelkästään infrastruktuurin. Palveluun tallennetun tiedon säilyvyys on täysin asiakkaan vastuulla.

Mitä tekisit, jos yrityksenne Office 365 -tiedot häviäisivät esimerkiksi kiristyshaittaohjelman, ohjelmistovirheen tai inhimillisen erehdyksen seurauksena?

Remod Office 365 -varmennuspalvelun asiakkaana vastaus on helppo, sillä tietojen palautus onnistuu yhdellä puhelinsoitolla ja yrityksen liiketoiminta voi jatkua häiriöittä.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen O365-palvelun tietojen varmuuskopioinnin sekä palautuksen helposti ymmärrettävänä ja selkeänä ratkaisuna hintaan 3,90 € / kk / käyttäjä.

Näin se tapahtuu:

  1. Solmimme kanssanne palvelusopimuksen
  2. Lisäämme Office 365 -palveluunne tilin varmennuksen toteutusta varten
  3. Pilven tietovarannot varmennetaan automatisoidusti päivittäin Suomessa sijaitsevan palvelinkeskukseen

Tämän jälkeen O365-pilven tiedot varmennetaan päivittäin, sisältäen organisaationne kaikkien käyttäjien Exchange-, Sharepoint- ja OneDrive-tietovarannot

Asiakaspalvelumme auttaa teitä kaikissa tiedon häviämiseen liittyvissä tapauksissa. Voimme etsiä teille esimerkiksi yksittäisen vahingossa poistetun sähköpostin tai palauttaa kiristyshaittaohjelman panttivankinaan pitämät OneDrive-tiedostojen alkuperäiset versiot.

Yhteydenottopyyntö

Jätä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Rekisteriseloste

Mitä palveluun sisältyy?

Kampanja on voimassa 1 - 299 käyttäjän organisaatioille. Yli 300 käyttäjän organisaatioiden kanssa sovimme erillisen volyymihinnoittelun. Kysy tarjous!