Työasemien varmennus­palvelu

Yhä suurempi osa kaikesta työstä tehdään digitaalisesti, työasemilta ja tietokoneilta käsin. Kuinka monen päivän tai viikon työ häviäisi, jos koneesi hukkuisi tai hajoaisi nyt? Tietokoneiden ja datan merkitys liiketoiminnalle kasvaa nykypäivänä jatkuvasti, mutta varmuuskopiointi on usein monimutkainen ja kallis prosessi toteuttaa itse. Me haluammekin auttaa, ja mahdollistaa jokaiselle yritykselle varmennetun, virhesuojatun ympäristön.

Automatisoitu varmistuspalvelumme pitää huolen siitä, että datanne on aina tallessa, uusimpana mahdollisena versiona, ja saatavilla takaisin nopeasti virheen sattuessa. Remodin työasemavarmistus suojaa toimintanne ja mahdollistaa töiden jatkumisen nopeasti ja huoletta myös pahimman sattuessa.

Me Remodilla huolehdimme, että liiketoimintanne pohja on turvassa. Remod varmistuspalvelu hoitaa datan varmuuskopioinnin puolestanne, jotta te voitte keskittyä ydintoimintaanne.

Remodin työasemavarmistus tarjoaa mielenrauhaa ja varmuutta huolehtimalla, että työvälineenne ovat turvassa onnettomuuksien varalta.

Mitä palveluun kuuluu

▸ Tarjoamme täyden työasemien varmuuskopioinnin. Palvelu suojaa yhtiönne datan häviämisen ja rikkoutumisten aiheuttamilta virheiltä.

▸ Datanne varmennetaan suojattuun tilaan, eikä se koskaan poistu Suomesta

▸ Datan palautus on järjestettävissä milloin tahansa ottamalla yhteys Remodin asiakaspalveluun

▸ Palvelu sisältää niin halutessanne myös raportit: esimerkiksi mitä dataa ja kuinka paljon olemme ottaneet talteen, milloin teemme datan tallennukset ja kuinka kauan säilytämme tietoja.

Ryhmä astronautteja

Suojaamme datanne...

▸ Fyysisiltä vioilta

Varmennuspalvelu pitää huolta, että vaikka tietokone rikkoutuisi, on kaikki data tallessa.

▸ Turvallisuusuhilta

Mikäli kone häviää, korruptoituu tai pahimmassa tapauksessa ryöstetään tai lukitaan, varmuuskopiointi tarjoaa suojan ja mahdollistaa tietojen turvallisen palautuksen.

▸ Tietojen säilyttämisessä tapahtuvat virheet

Toisinaan tietojen säilyttämisen kanssa sattuu virheitä, ja väärät tiedostot päätyvät roskakoriin. Varmuuskopiointi suojaa sekä inhimillisiltä että organisaatiotason vahingoilta.

▸ Päivitysongelmilta

Toisinaan päivitykset aiheuttavat ennalta arvaamattomia virheitä, mutta varmistuspalvelu pitää huolta, etteivät tietonne häviä.

▸ Kahdentamattomilta tiedoilta

Liiankin usein kriittiset tiedostot ovat tallessa pelkästään jonkun työpöydällä. Työasemavarmistus pitää huolen siitä, että niistä löytyy kopio myös muualta.

Tarjoamme varmuuskopiointipaketit tarvitsemanne datamäärän mukaan työasemaa kohden:

Esimerkkihinnoittelu

100 Gt

6,99 € / kk

200 Gt

7,99 € / kk

Rajoittamaton data

9,99 € / kk