Office365 Safe

Tietoturvallisuus ei ole naurun asia, mutta me olemme tehneet siitä naurettavan helppoa. Yhteistyössä Badrapin kanssa rakennettu Remod O365 Safe varmistaa, että tietoturva on taattu myös pilvessä ja kohottaa samalla jatkuvasti työntekijöidenne ymmärrystä ja osaamista tietoturvasta.

Jatkuvasti kasvava määrä tietomurroista, tunnusten kalastelusta ja hyökkäyksistä kohdistuu pilvipalveluihin kuten Microsoftin Office365-palveluun. Remod O365 Safe yhdistää modernit suojaus-, tunnistus- ja varmistuspalvelut kokonaisuudeksi, joka suojaa ympäristönne ja sen avulla myös toimintanne.

Me pidämme puolestanne huolen siitä, että tietoturva on kunnossa myös pilviratkaisuissa vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi koulutamme työntekijöitänne ja lisäämme jatkuvasti ymmärrystä ja osaamista tietoturvasta organisaatiossanne.

Remod O365 Safe - jättäkää tietoturva meille, ja keskittykää siihen mikä on teille tärkeää.

Mitä palveluun sisältyy

▸ Microsoft 365 Business Premium tai Standard sisältäen kaikki Office-sovellukset, OneDriven, Exchange-sähköpostin ja Sharepointin

▸ O365 Data Loss Prevention - ja O365 Advanced Threat Protection -uhkientunnistusjärjestelmä käyttöönotettuna puolestanne

▸ Intune ja Autopilot -järjestelmät laitteiden hallintaan

▸ Remodin Office365-varmuuskopiointipalvelu kaikille tiedoille

▸ Badrap Asset Discovery & Security -palvelu ja Badrap Cyber Hygiene -ohjelma

Ryhmä astronautteja

Hinnoittelu

Remod O365 Safe: 24,90€ / kk / käyttäjä

Juuri nyt: käyttöönottoprojekti 500€ alv0
(normaalisti 1850€ alv0)