Office365 Backup

Onko Office 365 -datanne turvassa ja aina saatavilla? Yleensä vastaus on miettimättä ”Tietenkin!”, mutta tilanne on harvoin näin yksinkertainen.

Microsoftin palvelu kattaa paljon, mutta vastuu datasta on käyttäjällä. Microsoft ei tarjoa datan varmuuskopiointia tai palautuspalvelua, joka voi johtaa pahimmillaan katastrofaalisiin lopputuloksiin.

Me Remodilla haluamme pitää huolta siitä että datanne on turvassa aina ja kaikissa tilanteissa. Siksi tarjoammekin palveluna täysivaltaista Office 365 -varmuuskopiointia ja palautuspalvelua.

Teidän ei tarvitse huolehtia infrastruktuurista, kahdennuksesta tai varmuuskopioista - me teemme sen puolestanne.

Mitä palveluun kuuluu

▸ Tarjoamme täyden Office 365 -ympäristön varmuuskopioinnin. Palvelu sisältää Exchangen, SharePointin ja OneDriven datan varmuuskopioinnin ja tarvittaessa datan palautuksen.

▸ Datanne on turvattu Viestintäviraston 54B/2014M Tärkeysluokka 1 mukaisesti suojatussa tilassa, eikä koskaan poistu Suomesta

▸ Datan palautus on järjestettävissä milloin tahansa ottamalla yhteys Remodin asiakaspalveluun

▸ Palvelu sisältää niin halutessanne myös raportit: esimerkiksi mitä dataa ja kuinka paljon olemme ottaneet talteen, milloin teemme datan tallennukset ja kuinka kauan säilytämme tietoja.

Ryhmä astronautteja

Suojaamme datanne...

▸ Poistetuilta tiedostoilta tai käyttäjiltä

Keskimäärin datan hukkumisesta häviämisen huomaamiseen kestää jopa 140 päivää, eikä Office 365:n roskakorista ole välttämättä lainkaan mahdollista palauttaa dataa.

▸ Turvallisuusuhilta

Mikäli data häviää, korruptoituu tai pahimmassa tapauksessa ryöstetään, varmuuskopiointi tarjoaa suojan datalle ja mahdollistaa tietojen turvallisen palautuksen.

▸ Tietojen säilyttämisessä tapahtuvilta virheiltä

Toisinaan tietojen säilyttämisen kanssa sattuu virheitä. Varmuuskopiointi suojaa sekä inhimillisiltä että organisaatiotason vahingoilta.

▸ Sopimusvaatimuksilta

Usein sopimuksiin kuuluu vaatimus tiedon säilyttämisestä. Varmuuskopiointi pitää huolta, että tieto on tallessa myös vahingon sattuessa.

▸ Hybridiratkaisut ja migraatiot

Järjestelmästä toiseen siirryttäessä sattuu helposti virheitä, mutta varmuuskopiointi pitää huolen siitä, että data säilyy myös rajatapauksissa.

Käyttöönotto: 180€
(1-30 tiliä)

Käyttöönotto sisältää:
▸ Tarvittavat toimintaohjeet
▸ Tuen ja opastuksen Office 365 datan varmuuskopiointiin
▸ Asiantuntijamme työpanoksen

Pyydä personoitua tarjousta yli 30 tilin käyttöönotosta!

Käyttäjäkohtainen hinnoittelu: 4,00€
(käyttäjä / kk)

▸ Sisältää varmuuskopioinnin ja datan palautukset pyynnöstä toimistoaikoina
▸ Käyttäjää kohden 50 Gt varmuuskopioinnin tallennustilaa organisaation käyttöön
▸ Esim: 10 hengen organisaatiolla on käytössään yhteinen 500 Gt tallennustila
▸ Raportoinnin varmuuskopioinnin toimenpiteistä
▸ Mahdollisuuden tilata lisätilaa erillisen tarjouksen mukaan