Ihmisiä suunnittelupalaverissa

Palvelut ja tuotteet

Tarjoamme tietohallinnon ja tietoturvan kumppanuuspalveluita ja konsultointia, aina räätälöityinä ratkaisuina teidän tarpeisiinne.

Oli tarpeenne haastava tutkimus- tai kehitysprojekti, kinkkinen teknologinen pulma tai tietohallinnon kokonaisvaltainen haltuunotto, Remod on palveluksessanne!

Lue lisää palveluista

Osaamista Oulusta

Vahvuutemme on asiakkaidemme tarpeiden ja liiketoiminnan ymmärtäminen. Avullamme voitte keskittyä oman liiketoimintanne kasvuun ja kehitykseen. Me Remodilla turvaamme toimintanne jatkuvuuden, jotta voitte keskittyä siihen, mikä on teille tärkeää.

Lue lisää Remodista

Palveluitamme

Varmennuspalvelut

Varmennuksella mielenrauhaa? Me tarjoamme varmennuspalvelut niin O365-pilvipalveluihin, palvelimiin ja järjestelmiin kuin työasemille. Remodin varmennuspalvelun avulla voit luottaa siihen, että tietosi ovat aina turvassa, tapahtui mitä tahansa.

Lue lisää

O365 Safe

Tietoturvallisuus ei ole naurun asia, mutta me olemme tehneet siitä naurettavan helppoa. Yhteistyössä Badrapin kanssa rakennettu [O365 Securemme] varmistaa, että tietoturva on taattu myös pilvessä ja kohottaa samalla jatkuvasti työntekijöidenne ymmärrystä ja osaamista tietoturvasta.

Lue lisää

Kyberturvavalvomo

Kun kaipaatte aktiivista tietoturvaa, valvomomme on palveluksessanne. Tarjoamme aktiivisen valvonnan tietoturvan poikkeamille sekä jatkuvaa koulutusta tietoturvasta työntekijöillenne. Aktiivinen kybervalvomomme vastaa erityisesti keskisuurten yhtiöiden tietoturvan tarpeeseen!

Lue lisää

Asiakkaitamme

Bauer Media Group
Head Invest
Denso
The Qt Company
Specim — Spectral Imagining